fredag 7. november 2008

Fritt fram for fantasifull lek!

Er ditt barn klar for rollelek? – Noen er umiddelbart i gang om de får en liten figur i hånden, andre trenger kanskje litt introduksjon, for eksempel fra sine venner.
Rollelek gir god utvikling av bl.a. fantasi, fortellerevne og språk. Den virker også positivt på trygghetsfølelsen for egen personlighet. Denne typen lek kan få utløp i mange former; det å leke familie med dukker og bamser, å påta seg en rolle gjennom små figurer, hånddukker eller utkledning og teater.
Tumleplassen har vi flere flotte lekemiljøer og figurer som vi samler i kategorien ”Rollelek”. Lekene vil med sin utforming og materialfølelse innby til mange fantasifulle lekestunder. De ulike tema er Eventyr, Ridder, Pirat, Rideskole, Bondegård og Dinosaurer.
Gleden ved rollelek er gjerne vedvarende og blant søsken kan dette bli en god felles lekeplattform.
Om du vil sjekke interessen for rollelek hos et barn så prøv gjerne først med noen figurer. Vi har et stort utvalg av figurer i alle tema fra kvalitetsleverandøren Papo. Alle bygningene i vårt sortiment er i flott utførelse av tre, og er også trivelige som en del av interiøret i et barnerom. Om plassen er litt begrenset så gir også de vakre teppene god stimulans til leken.

Velkommen til eventyr og drama!

0 kommentarer: